Dotties eieren

Julie Sykes

Het prentenboek voor het voorjaar

Dottie de kip is blij en trots. Voor de eerste keer heeft ze eieren gelegd. Ze vindt dat alle dieren moeten komen kijken. Maar niemand heeft tijd... Dan komt er een grote verrassing!


Formaat: 27,2 x 23,8 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789056370633 | nur: 273
Julie Sykes

Auteur

Julie Sykes

Julie Sykes (Kingston upon Thames) werkte na haar studie in Surrey als technicus in een laboratorium en daarna als lerares. Ze was als kind al gek op verhalen vertellen en lezen en gaat nog steeds nooit de deur uit zonder een boek bij zich te hebben.

Meer over Julie Sykes
Jane Chapman

Illustrator

Jane Chapman

Jane Chapman werd in 1970 geboren in Plymouth, Engeland. Ze studeerde aan de Kunstacademie en legde zich na haar studie toe op portretschilderen en het ontwerpen van knuffelbeesten. Sinds een aantal jaren houdt ze zich echter fulltime bezig met het illustreren van kinderboeken. Ze heeft inmiddels een groot aantal publicaties op haar naam staan.Voor Lemniscaat maakte ze tot nu toe illustraties voor vier prentenboeken bij teksten van verschillende auteurs. Haar werk wordt getypeerd door warme kleuren en de tekeningen zitten vol grappige details. In de boeken staan steeds dieren centraal, die zij natuurgetrouw maar op geheel eigen wijze gestalte geeft.

Meer over Jane Chapman

Vertaler

L.M. Niskos

Meer over L.M. Niskos

Activiteiten voor thuis en in de klas

Dotties eieren