STACH

Met trots presenteert Uitgeverij Lemniscaat STACH. Het halfjaarlijkse kinder- en jeugdboekentijdschrift. Gratis verkrijgbaar bij de lokale boekhandel.

Uitgeverij Lemniscaat heeft zo’n rijk kinder- en jeugdboekenfonds -fictie en non-fictie- dat het een eigen tijdschrift verdient. Sinds januari 2021 verschijnt daarom twee keer per jaar?STACH, het gratis tijdschrift vol interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, tutorials, recepten, voorpublicaties, horoscopen, kijkpagina’s, aankondigingen, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar weten wilt over de mooiste jeugdboeken.

STACH is vernoemd naar de hoofdpersoon van het wereldberoemde Nederlandse kinderboek?Koning van Katoren door Jan Terlouw. Stach is nieuwsgierig, eigenwijs, dapper, grappig en wil de wereld om hem heen mooier maken. Alles wat Lemniscaat ook wil zijn. ?

STACH - het nieuwe tijdschrift van Uitgeverij Lemniscaat

Lokale boekhandel

Op zoek naar een boekhandel bij jou in de buurt? Gebruik hiervoor onderstaand kaartje (alleen Nederland).

STACH

Hoe vaak verschijnt STACH?

STACH verschijnt twee keer per jaar: in januari en in augustus. Het tijdschrift is gratis verkrijgbaar bij de lokale boekhandel in Nederland en België.

Kan ik STACH ook online lezen?

Pas als de gedrukte versie van STACH niet meer verkrijgbaar is bij de lokale boekhandel zetten we deze editie online. Ga voor een overzicht van al onze online magazines naar ISSUU.

Wat kan ik in STACH vinden?

Het gratis tijdschrift STACH staat vol interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, tutorials, recepten, voorpublicaties, horoscopen, kijkpagina’s, aankondigingen, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar weten wilt over de mooiste jeugdboeken.

Kan ik STACH voor mijn school bestellen?

Ja, dat kan! Alleen niet via de uitgeverij. Om STACH voor jouw school te bestellen, adviseren we je om contact op te nemen met je lokale boekhandel. Zij kunnen onbeperkt en in pakketten van 25 stuks STACH voor jou bestellen. Zolang de voorraad strekt, natuurlijk.

Mijn lokale boekhandel kan STACH niet bestellen. Wat nu?

Iedere boekhandel in Nederland en België kan aan de hand van het ISBN van STACH het tijdschrift bestellen. Zij ontvangen een pakket van 25 stuks om gratis uit te delen. Als het bestellen onverhoopt niet lukt, kan de boekhandel contact met Uitgeverij Lemniscaat opnemen. Als een boekhandel STACH niet wil bestellen, raden we je aan om het bij een andere boekhandel te vragen. 

Kan ik een vraag stellen aan de redactie van STACH?

Heb je een vraag over STACH? De redactie van het gratis tijdschrift is te bereiken via stach@lemniscaat.nl.