Vaccin vrij! / Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien

Door Frankema

Ruim vijftien jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordeel. Vaccins zijn er toch om kinderen te bescher men? Het was voor haar het begin van een lang durig onderzoek om de feiten op een rij te krijgen.
- Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
- De voorlichting is uitermate gebrekkig.
- Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
- Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door Frankema besloot de resultaten van haar zoektocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde tot een lawine aan reacties. Vaccinatieschade bleek een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen. Dat nu het boek Vaccin vrij! verschijnt is niet meer dan een logische volgende stap. Door Frankema schrijft zoals ze spreekt: helder, enthousiast en met kennis van zaken. Ze rekent af met mythes over veiligheid, effectiviteit en onafhankelijk onderzoek.

[…] 'Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Je moet niet alleen voor jezelf kunnen verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld. Goede informatie is daarom heel hard nodig. Dit boek is een geweldige steun in de rug voor ouders. Een overdaad aan onweerlegbare feiten en een dringend beroep op je eigen gezonde verstand.'
– Flora Kleynjan, moeder van een ongevaccineerd kind en oma van een ongevaccineerd kleinkind

[…] ‘Wat mij betreft heeft Door Frankema van A tot Z gelijk.’
– Frits van der Blom, huisarts, www.lichtvanzelf.nl

[…] ‘Vaccin vrij! is een boek waarop gewacht wordt – het spreekt direct tot de harten van iedere ouder.’
– Levina Kaarsemaker, boekhandel/inspiratiewinkel Ana Sofia

[…] 'Diep onder de indruk van je research en de wijze van weergeven daarvan.'
- Jannes Koetsier, arts

paperback | prijs: € 24,99 | isbn: 9789047706052 | nur: 860
Door Frankema

Auteur

Door Frankema

Door Frankema (1961) is schrijfster, spreekster en bovenal moeder met een visie. Haar verlangen om feiten over vaccinatie boven water te krijgen, leidde tot meer dan vijftien jaar lang spitten in medischwetenschappelijke rapporten, artikelen en boeken. Haar missie is om ouders gemakkelijker hun weg te laten vinden in de jungle van informatie: ‘Mogen de keuzes die we maken rondom de gezondheid van onze kinderen, bewuste keuzes zijn.’Door Frankema’s site www.vaccinvrij.nl maakt een golf van herkenning en reacties los. Ze is de meest gelezen auteur van www.earth-matters.nl; haar artikel ‘Hoe en waartegen beschermen we onze kinderen’ is 146.500 keer aangeklikt.

Meer over Door Frankema