Dubbel! Onder water

Smriti Prasadam-Halls

Een kartonzoekboekje met héél veel flapjes

Duik in de wereld waar water schittert,
schelpen flonkeren en strandzand glittert.
Til de flapjes op en zoek
alle dubbelen in dit boek!

Ga onder water mee op zoek naar alle dubbele paren.
Geniet van de rijmpjes en kijk wat er nog meer te vinden is in de kleurige werelden die Lorna Scobie heeft geschilderd. Je raakt niet uitgekeken terwijl je de krabben en inktvissen, zeepaardjes en zeesterren zoekt – er is te veel om op te noemen.
De kinderen zullen gegarandeerd vele malen terugkeren naar de zee om steeds meer nieuws te ontdekken.

Kartonboek | prijs: € 11,99 | isbn: 9789047710882

Auteur

Smriti Prasadam-Halls

Smriti Prasadam-Halls werd geboren in India, maar verhuisde als peuter naar Engeland. Ze studeerde geschiedenis en Engels in Liverpool, woonde in Hong Kong en werkte voor de BBC als schrijver van kinderprogramma’s. In 2012 begon ze boeken te schrijven, en inmiddels zijn die al in dertig talen verschenen.

Meer over Smriti Prasadam-Halls
Lorna Scobie

Illustrator

Lorna Scobie

Lorna Scobie is illustrator en hoofdvormgever bij Macmillan Children’s Books. Om opdrachten zit ze nooit verlegen: ze illustreerde onder meer voor Stella McCartney, Hermès en The Loop. Bij Lemniscaat verschenen eerder haar illustraties bij de Dubbel!-boekjes Van Smriti Prasadam-Halls.

Meer over Lorna Scobie
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens