Een lied dat alleen ik kan horen

Barry Jonsberg

Durf te dromen. Wees dapper. Vertrouw op jezelf.

Na zijn humoristische en hartveroverende Het alfabet van Candice Phee schrijft Barry Jonsberg over Rob Fitzgerald. Een dertienjarige jongen die smoorverliefd is op het nieuwe meisje uit de klas, maar haar niet eens durft aan te spreken. Logisch, want Rob heeft last van paniekaanvallen die gepaard gaan met overgeven en volstrekt niet meer kunnen functioneren. Dus aanbidt hij haar van een afstand.

Maar dan begint Rob anonieme tekstberichtjes te ontvangen – tekstberichtjes die hem uitdagen dingen te doen, die hij denkt niet te durven.

Goedenavond, Rob. Dit is je eerste uitdaging. Deze uitdagingen zijn niet bedoeld om Destry Camberwick te imponeren, maar puur om Rob Fitzgerald indruk te laten maken op Rob Fitzgerald. Houd dat altijd in gedachten.

Uitdaging 1. Schrijf je in voor de Milltown Talentenjacht. Je hebt ruim twee weken om je act te perfectioneren en strategieën te bedenken om paniekaanvallen te overwinnen. Ik zou je veel succes wensen, maar het hele idee van deze uitdaging is dat je dat niet nodig hebt.

Dit is zo’n boek dat je niet meer weg kunt leggen: Rob verovert je hart vanaf de eerste bladzijde. Hij laat je hardop lachen, maar ook stilletjes snikken – en op het laatst zul je je gesterkt voelen door zijn moed en zijn overweldigende positieve levenshouding. Als er meer mensen waren zoals Rob, was de wereld een mooiere plek.

Formaat: 22,2 x 15,1 cm | gebonden | prijs: € 15,99 | isbn: 9789047710776 | nur: 284
Barry Jonsberg

Auteur

Barry Jonsberg

Barry Jonsberg werd geboren in Liverpool. Hij studeerdeEngelse literatuur en filosofie en verhuisde naar Australië,waar hij leraar werd. Inmiddels is hij schrijver van veelbekroondekinderboeken en young-adultromans. Hij geeftnog af en toe les, maar ziet zichzelf als fulltime schrijver. Het alfabet van Candice Phee is zijn eerste boek bij Lemniscaat. In het najaar van 2018 zal Een lied dat alleen ik kan horen verschijnen.

Meer over Barry Jonsberg

Vertaler

Annelies Jorna

Meer over Annelies Jorna

Activiteiten voor thuis en in de klas

Een lied dat alleen ik kan horen