Het spel

Emke Rientsma

De spannendste YA-summer read: Het spel

Als Wanda op de eerste dag van de zomervakantie haar vader opzoekt in zijn schaakmuseum, treft ze hem in elkaar geslagen aan. Het kostbaarste spel uit zijn verzameling is geroofd.
Vóór het museum, op het Max Euweplein, had Wanda net nog een potje schaak staan spelen met de Spaans-Nederlandse Izan. Een erg leuke jongen. Zou hij…
Wanda aarzelt geen moment en gaat achter Izan aan. Halsoverkop stort ze zich in een avontuur dat alles verandert. Want hoe beter ze Izan, zijn vader en zijn broer leert kennen, hoe harder ze hoopt dat ze zich vergist. Toch zet ze verbeten door en haar tocht voert haar helemaal naar Spanje, waar ze door Izans familie wordt verwelkomd.
Terwijl ze zich voordoet als een ander, komt ze zichzelf steeds heftiger tegen. En blijkt er een speciale reden te zijn waarom ze zo graag het schaakspel terug naar haar vader wil brengen. Ze heeft iets goed te maken...

  • Gebonden Prijs: € 15,99 ISBN: 9789047712169
  • E-boek Prijs: € 9,99 ISBN: 9789047750994
Emke Rientsma

Auteur

Emke Rientsma

Emke Rientsma is docente filosofie en vertrouwenspersoon op een middelbare school. In haar debuut Blues in F, dat bij Gottmer verscheen, was al duidelijk hoe ze zich in de geest van jongeren weet te verplaatsen. In Het spel kruipt ze ook nog onder hun huid.

Meer over Emke Rientsma

Activiteiten voor thuis en in de klas

Het spel