Een heel bijzonder meisje

Anna van Praag

Een onthullend verhaal over opgroeien in een sekte

Ze noemen zichzelf Casa Nostra en ze hebben hun eigen vakantie-eiland in Italië. Een groep succesvolle mensen die samen werken en feesten, verbonden door één vrouw: de mooie, onbetwiste leidster Sofía.

Alicia is elf als haar ouders zich aansluiten en vanaf dat moment begint haar dubbelleven. Onder de allesomvattende vleugels van Sofía leert ze de liefde kennen en het leven vieren - alles één groot avontuur. Dat er af en toe ook onverklaarbare en zelfs gevaarlijke dingen gebeuren bij Casa Nostra neemt ze voor lief.

Totdat haar wonderland van de ene dag op de andere ophoudt te bestaan. Alicia vindt zichzelf terug tussen de brokstukken van haar eerder nog zo perfecte leven. In haar gedachten schrijft ze Sofía een lange brief die de vorm aanneemt van een droomachtige stroom van herinneringen.

Boekwijzer interviewde Anna van Praag over haar schrijverschap en Een heel bijzonder meisje. Lees het interview op Boekwijzer.com

  • Gebonden Formaat: 22,3 x 15,2 cm Prijs: € 14,99 ISBN: 9789047707431 Nur: 285
  • E-boek Prijs: € 9,99 ISBN: 9789047750895 Nur: 285
Anna van Praag

Auteur

Anna van Praag

Anna van Praag schrijft jeugdboeken, blogs, columns en artikelen voor kranten en tijdschriften. Ze publiceerde al meerdere kinder- en jeugdboeken en maakte naam met haar detectiveserie over Isabel Snoek en haar jeugdroman Nooit meer lief. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand Kom hier, Rosa, Een heel bijzonder meisje, Noorderlicht en een herziene uitgave van Het heksenhotel.www.annavanpraag.nl

Meer over Anna van Praag